THE BROWN BEAN @ kodambakkam

We have renovated an old building into a workplace and cafe as a project called ‘THE BROWN BEAN COFFEE’. we worked on bringing the building back to life by adjusting and improving the existing structures. We expanded the inner space and removed the front of the second floor, giving the room even more space.

To make the indoor space feel like an outdoors, we implemented plants and trees. Further decorations were installed temporarily for versatility in the future. conducting natural lighting into the building and making the scene look much lighter from the outside.

Need help with your project?

Contact us

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s